Autoturism cu acte false descoperit pe străzile Galaţiului

Un autoturism cu acte false a fost descoperit pe străzile Galaţiului de polițiștii de frontieră, aflaţi într-o misiune specifică.

Oamenii legii au oprit maşina, marca Chrysler Voyager, înmatriculată în Italia, pe o arteră din municipiul Galați, la sfârşitul săptămânii trecute. La volanul autoturismului se afla un localnic în vârstă de 44 de ani.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, poliţiştii au efectuat verificări suplimentare. În urma acestora, s-a constatat că atât asigurarea tip Carte Verde, cât și autocolantul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice, aplicat pe reversul certificatului de înmatriculare, sunt false.

Şoferul a declarat că a achiziționat recent autoturismul de la un cetățean român, fără a întocmi documente legale. El a precizat că nu avea cunoştinţă despre faptul că documentele în cauză nu sunt autentice.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Articolul precedentAproape 200 de oi au ars de vii într-un incendiu de mari proporţii
Articolul următorPeste 400 de blocuri din Galaţi au probleme la instalaţiile de canalizare