Joi seară, pe  DJ 251 – între localitălie Schela și Slobozia Conachi, un echipaj de politie rutieră din cadrul Biroului Rutier Galati efectua activități de supraveghere a traficului rutier, cu aparatul radar în funcțiune.

La un moment dat,  aparatul radar a surprins un autovehicul care se deplasa din sens opus cu o viteză de 130 km/h, pe o porțiune de drum cu limită de 90 km/h, fapt pentru care polițiștii au pus în funcțiune semnalele acustice și luminoase, în vederea opririi autovehicului respectiv. În momentul în care autospeciala de poliție a efectuat manevra de întoarcere pentru a trece la urmărirea autovehicului aceasta a fost lovită de un autoturism înmatriculat în județul Vrancea, condus de un bărbat de 46 din comuna Pechea, județul Galați, care circula din sens opus și care nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de către polițist, prin balansarea brațului în plan orizontal.

În urma impactului, cele două autoturisme au fost avariate, iar conducătorul autoturismului din Vrancea și pasagera din dreapta, o femeie în vârstă de 26 ani, au fost răniți ușor. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentPrognoza meteo pe o lună: vreme capricioasă. Când lovesc ploile – cum va fi vremea până pe 18 septembrie
Articolul următorVasile Bănescu ironizează fanii AUR: „Cetățeni nu neapărat turmentați care se încaieră cu autorități”