Consilierii locali și primarul reales, Ionuț Pucheanu au depus astăzi jurămintele.

 

Astăzi, în cadrul unei ședințe oficiale, aleșii administrației locale au depus jurămintele. Momentul a fost deschis de intonarea imnului național, apoi de o binecuvântare adusă de un prelat. Rând pe rând, cei aleși să îi reprezinte pe gălățeni în Consiliul Local au depus jurămintele sub care își vor desfășura activitatea în următorii ani.

Din cei 27 de noi aleși, 23 au depus jurământul. Cei mai mulți aparțin partidului PSD (Valeriu, Bezman Gheorghe, Bogatu Hristache, Bogatu Iorgu Viorel, Ciucă Rodica, Ciupercă Silviana, Enache Cristian – Sorin, Gafton Costel, Humelnicu Marius, Poalelungi Dumitru, Potîrniche Gheorghe, Tuluș Arthur – Viorel și Vasile Claudiu Ionuț), urmați numeric de liberali (Bencze Marta Iozefina, Hărăbor Anamaria, Lupu Vasile și Onose Valeriu – Laurențiu), apoi de cei de la USR (Chitaru Cristian, Postică Andrei și Zinica Daniel). PACT, formațiunea locală, este reprezentată de două persoane (Căstăian Doru Valentin și Mihai Anamaria Daniela), iar Plus de un singur consilier (Susnoschi Luca Flavia).

„Mi se pare imposibil să nu ai emoții într-un moment ca ăsta. M-am simțit bine, chiar nu mi s-a mai întâmplat de foarte mult timp să fiu eu cel strigat (la catalog n.r.). Sper din suflet să se vadă toți anii în care am lucrat cu elevii, în care mi-am exersat abilitățile de mediator de negociator, de om care rezolvă probleme”, ne-a declarat Doru Căstăian, candidatul PACT.

„Da, au fost emoții, sigur. Am fost căreia i-a zburat foaia”, a spus Anamaria Mihai râzând. „Politica mi se pare parte din civism, nu ceva separat, iar cu activitatea Prieteni pentru Galați continuăm și chiar avem un proiect fain acum în sfera educației. Vrem să ajutăm copii din mediul rural care nu își permit să vină la liceu în Galați, să poată face asta”, a mai spus aceasta.

Imagine

Ultimul jurământ a fost făcut de primarul reales, Ionuț Pucheanu. Acesta s-a arătat încrezător că va putea să termine proiectele primului mandat: „am încredere că proiectele pe care le-am propus vor deveni realitate și împreună cu noua echipa de consilieri vom lua cele mai bune hotărâri pentru comunitate”.

Imagine

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentAccident grav în jurul prănzului pe DN 26 D
Articolul următor100% TU DECIZI! Victor Paul Dobre, din șantierul naval, propulsat în funcția de prefect