La ieșirea din municipiul Galați, pe DN25, în  zona cuprinsă între Tirighina (Borcan) și intrarea în localitatea Movileni, pe sensul de ieșire din Galați, din cauza scurgerii de substanțe uleioase sau petroliere pe partea carosabilă, se alunecă foarte tare. În momentul de față se circulă cu restricții de viteză, la fața locului fiind prezent un echipaj din cadrul Biroului Rutier Galați care dirijează și supraveghează traficul rutier.

Scurgerile de substanțe uleioase sau petroliere provin de la un eveniment rutier ce ar fi avut loc în cursul după amiezii, care s-a soldat doar cu avarierea unui autoturism care s-ar fi răsturnat în zona respectivă. Participanții la trafic ar fi ajutat conducătorul auto să readucă autovehiculul pe partea carosabilă, fără a fi sesizat în vreun fel acest eveniment.

”Până la curățarea părții carosabile, rugăm participanții la traficul rutier să circule cu prudență în zona respectivă, să reducă viteza și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri aflați la fața locului” transmit polițiștii gălățeni.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentIga Swiatek este campioană la Roland Garros – Finală electrizantă împotriva Karolinei Muchova
Articolul următorFundașul central Daniel Celea a semnat cu Oțelul Galați