În municipiul Galați au avut loc două accidente rutiere, ambele din cauza neacordării de prioritate în trafic.

 

Pe 5 noiembrie a.c., în jurul orei 09,30, un bărbat de 49 ani, din comuna Vânători, a condus autoturismul pe strada Traian din municipiul Galați și, la trecerea de pietoni aflată la intersecția cu strada Dumbrava Roșie, a surprins și accidentat o femeie de 49 ani, care traversa regulamentar, pe marcajul pietonal.

Victima, care a suferit mai multe leziuni, a fost transportată la spital, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit, în cauză, dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 Aceeași zi, alt accident

În aceeași zi, în jurul orei 11,50, un bărbat de 52 ani a condus autoturismul pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Galați și, la intersecția cu strada Morilor, nu a respectat semnificația indicatorului ”Stop” și nu a acordat prioritate altui autoturism, care circula dinspre strada Mihail Kogălniceanu, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, a rezultat accidentarea unei tinere de 24 ani, pasageră pe scaunul din dreapta față, în cel de-al doilea autoturism, care însă, nu a necesitat  internarea în spital.

Și în acest caz, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Articolul precedentMii de consumatori rămân mâine fără apă potabilă, din cauza unor lucrări
Articolul următorAtenție, și frigiderele pot lua foc! Incendiu provocat de un scurtcircuit