Accident spectaculos: a intrat cu mașina în biroul unui parlamentar. Incidentul a avut loc în cartierul Micro 40, biroul parlamentar al liberalului George Stângă fiind parțial distrus.

O șoferiță de 44 de ani a intrat cu maşina în clădirea unde îşi are biroul parlamentar George Stângă. În urma impactului, uşa, geamul și o bucată bună de perete au fost distruse. Din fericire, la ora respectivă, nu se afla nimeni în sediul biroului parlamentar al senatorului PNL. Șoferiţa a scăpat și ea teafără.

Din primele verificări efectuate de poliţişti, s-a stabilit că şoferiţa a vrut să îşi parcheze maşina pe trotuar, chiar în faţa sediului biroului parlamentar al lui George Stângă, şi a încurcat pedala de frână cu cea de acceleraţie. Astfel, în loc să oprească maşina, şoferiţa a accelerat şi a ajuns cu maşina în interiorul biroului.

Potrivit unor informații, mașina îi aparține patroanei restaurantului alăturat, ea fiind şi proprietara sediului în care îşi are biroul senatorul. Fiica femeii, care era pasageră în autoturism, a suferit un atac de panică, nefiind însă necesară internarea ei în spital.

Poliţia a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Foto 1: GSG

Articolul precedentSe așteaptă proiecte pentru Semimaraton Galați 2019
Articolul următorUn nou caz de gripă confirmat la Galați în acest sezon