Ieri la uzina de apă pompierii au descarcerat trei tineri, în urma unui accident grav.

SAJ Galați, pompierii de la Descarcerarea și salvări de la SMURD au descarcerat aseară trei victime dintr-un accident de la Uzina de apă. Evenimentul a avut loc pe sensul de coborâre a străzii. Motivul probabil este neadaptarea vitezei la condițiile de drum. Mașina era condusă de un șofer de numai 20 de ani, acesta intrând în gardul de beton de pe marginea drumului. Șoferul prezenta fracturi deschise la ambele picioare și contuzii în zona abdominală. Poliția face cercetări și se va deschide un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Declarațiile salvatorilor

„Detașamentul de Pompieri Galati a trimis de urgență o autospecială de stingere, descarcerarea și un echipaj SMURD. Când au ajuns la eveniment, pompierii au găsit două victime încarcerate, a treia – o fata de 15 ani care acuza dureri în zona frontala a capului și prezenta escoriatii pe față – a fost deja luată de echipajul SAJ ajuns.

Au fost efectuate manevre de decopertare a autoturismului tip Golf, pentru a extrage un tânăr de 20 de ani cu politraumatism în urma coliziunii cu o țeavă care delimita carosabilul Pacientul prezenta fracturi deschise la ambele gambe și contuzii în zona abdomenului, fiind transportat de urgență la Secția UPU a Spitalului Clinic de Urgență Galați. Șoferul a fost preluat de echipajul de poliție pentru a fi testat alcoolscopic. Nu există scurgeri de combustibil pe carosabil, dar un echipaj de stingere a rămas la eveniment pentru a preîntampina un eveniment nedorit”, au declarat cei de la ISU Galați.