Absolvenţii gălăţeni se vor putea angaja, în cadrul unei burse a locurilor de muncă destinate lor, care va fi organizată la mijlocul lunii viitoare.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi a anunţat organizarea unei noi ediţii a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi. Manifestarea va avea loc vineri, 19 octombrie şi se va desfăşura, ca de obicei, simultan, în municipiile Galaţi şi Tecuci.

În cadrul bursei, absolvenţii unei forme de învăţământ în anul 2018, care nu şi-au găsit încă un loc de muncă, vor avea o şansă în plus de angajare. Bursa din 19 octombrie reprezintă însă o oportunitate pentru toţi cei care vor să studieze ofertele de pe piaţa gălăţeană a muncii, pentru a se angaja sau pentru a se reorienta în cariera profesională.

Agenţii economici din Galaţi şi Tecuci care doresc să participe la bursa din 19 octombrie trebuie să se adreseze AJOFM, pentru a afla cum îşi pot prezenta ofertele.

La ediţia de anul trecut a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi au participat 70 de firme, care au pus la bătaie 2.282 de posturi, în Galaţi, Brăila şi Constanţa.

Articolul precedentPatru victime în urma unui accident rutier
Articolul următorUn tânăr de 20 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier