În etapa a VI-a din SuperLiga, Oțelul Galați a remizat, scor 0-0, pe terenul ultimei clasate FC Botoșani. Aceasta a fost a 5 remiză realizată de echipa pregătită de Dorinel Munteanu în acest sezon. 

Rezultatul de egalitate pe terenul celor de la Botoșani a fost obținut cu destulă șansă, după un meci în care cei de la Botoșani au marcat de două ori, în minutele 42 și 83, dar golurile au fost anulate pe motiv de ofsaid. 

Gălățenii au avut o primă situație de a marca în minutul 7, la o lovitură liberă din lateral stînga, dar devierea cu capul a lui Cisotti, de la 11 metri, spre colțul lung, nu a găsit cadrul porții botoșănenilor. În minutul 17 Pinson a scăpat spre poarta oțelarilor, dar șutul său de la marginea careului a trecut puțin pe lângă poarta lui Stoian. În minutul 24 Oțelul a cerut penalty pentru un presupus fault a lui Mutambo asupra lui Cisotti, dar arbitrul a considerat că nu a fost penalty după consultarea VAR-ului. În minutul 32 Camara a primit o pasă printre fundașii Galațiului, dar, rămas singur cu Stoian a șutat de la 8 metri, ușor lateral dreapta, a șutat în portarul Oțelului. În minutul 42 Camara a trimis de la 10 metri în poarta lui Stoian, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. 

Repriza a doua nu a mai avut situații de gol până în minutul 83, când Mouaddib a trimis în poarta gălățenilor din 2 metri, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. În minutul 90+2 Drole a șutat de la 12 metri după o acțiune personală pornită de la 30 de metri de poarta oaspeților, dar Stoian a respins în lateral și mingea a ieșit în corner. 

Meciul a fost început de Oțelul Galați cu: Stoian – Adăscăliței, Yabre, Lovric, Zhelev – Cisotti, Lopez (min. 67 Neagu), Jardan (min. 61 Teles)– A. Pop (min. 67 Dimitrov), Cîrjan (min. 46 Frederic Maciel), Bodișteanu (min. 46 Bodișteanu).

Oțelul este pe 13 în clasamentul la zi din Superligă, 5 puncte, 5 rezultate de egalitate, din 6 jocuri. În etapa a VII-a Oțelul revine pe teren propriu pentru jocul cu FC Voluntari, vineri 25 august, de la ora 18.30.

foto: Prosport

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentAlegeri 2024. Începe lupta pentru Capitală! Ce alianțe electorale se fac
Articolul următorCod portocaliu emis de ANM – Val de caniculă peste mai multe județe