Sâmbătă dimineaţă, pe strada Grivița, la intersecție cu strada Școlilor, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, unul condus de un gălățean de 54 de ani, care conducea un autoturism pe strada Griviţa, iar la intersecția cu strada Școlilor a intrat în coliziune cu un alt autoturism și s-a răsturnat.

Potrivit informaţiilor transmise de IPJ Brăila, din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce un gălățean de 54 de ani conducea un autoturism pe strada Griviţa către Calea Călăraşilor, la intersecția cu strada Şcolilor a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula, pe strada Şcolilor, către strada Ştefan cel Mare.

În urma evenimentului, autoturismul condus de gălăţean s-a răsturnat. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei femei, în vârstă de 48 de ani, pasageră în autovehiculul condus de gălăţean, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentStrategie în alb și negru – Ediția din 21 august 2021
Articolul următorOțelul și-a prezentat lotul cu ocazia meciului dintre echipa campioană a României de acum 10 ani și o națională a fotbaliștilor din aceeași perioadă