Clădiri noi, spații medicale moderne și aparatură performantă. Totul cu ajutorul banilor europeni atrași de Consiliul Județean Galați. Este vorba despre peste 22 de milioane de lei pentru modernizarea, extinderea și dotarea ambulatoriilor de specialitate ale Spitalului Județean de Urgență și Spitalului TBC.
 
La Spitalul Județean, constructorul se pregătește să toarne beton la ultimul etaj al clădirii. În paralel, s-a lucrat și la interior, la partea de rețele și instalații. Vechiul Ambulatoriu este astfel extins cu peste 1500 de metri pătrați, iar în noile spaţii vor fi amenajate cabinete medicale, dotate și cu aparatura medicală necesară.
 
”Lucrările sunt avansate la ambulatoriul Spitalului de Pneumoftiziologie, acolo unde constructorul a realizat o mare parte dintre finisaje și a montat mai bine de 80% dintre instalații. Astfel, în lunile care urmează, vom începe deja montarea unor echipamente medicale, inclusiv a unui computer tomograf de ultimă generație”, a declarat președintele CJ Galați, Costel Fotea.
 
Față de vechiul Ambulatoriu de Specialitate, noul spațiu este de patru ori mai mare, are circuite separate pentru copii și adulți și va fi dotat cu zeci de echipamente medicale performante.
Imagine

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentJandarmii gălățeni au prins hoțul în mai puțin de două ore
Articolul următorAcțiuni ale polițiștilor gălățeni pentru prevenirea accidentelor pe fondul oboselii la volan