CSM Galați a încheiat sezonul regulat din Liga Națională de Baschet Masculin. Formația gălățeană a cedat cu scorul 76-98 (19-27, 27-25, 20-21,12-23), jocul disputat luni după amiază, la Sibiu cu CSM CSU Oradea, meci restant din etapa a XVII-a LNBM.

Echipa gălățeană s-a ținut aproape de adversara sa, reușind chiar să câștige sfertul al doilea, iar pa pauza mare să fie la 6 puncte în spatele orădenilor. Sfertul 3 a fost câștigat de orădeni la doar un punct, dar aceștia s-au distanțat decisiv în ultimul sfert al partidei. Pentru CSM Galați au marcat : Konjevic 22, Eads 16, Hamilton 13, Brown 11, Bruncevic 9, Ciotlăuș 3, Ardelean 2, Brandon 2.

În urma meciului cu Oradea, formație ce și-a asigurat locul doi la finalul sezonului regulat, echipa gălățeană își păstrează șanse de accedere în faza secundă a campionatului, play-off. CSM Galați a încheiat prima parte de campionat cu 37 de puncte și așteaptă rezultatele ultimelor meciuri din sezonul regulat pentru a afla dacă va rămâne pe locul 8 sau va coborâ pe locul 9.

Gălățenii au nevoie ca Dinamo București să piardă ambele jocuri restante pe care le mai are de disputat, marți, cu CSU Sibiu, și miercuri, cu Argeș Pitești. La egalitate de victorii cu CSM Galați, echipa pregătită de Florin Nini este avantajată în duelul cu Dinamo datorită rezultatelor din meciurile directe.

În caz de calificare în play-off CSM Galați, locul 8, va juca în primul tur din grupa superioară cu câștigătoarea sezonului regulat U BT Cluj-Napoca. Dacă vă încheia pe locul nouă sezonul regulat CSM Galați va încheia sezonul, FR Baschet a decis ca jocurile din play-out să nu se mai dispute în acest sezon.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentPolițiștii gălățeni au aplicat ieri 72 de sancțiuni în acţiunile pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a  infectării cu virusul Sars Cov 2
Articolul următorRizea, la „Jocuri de Putere”: Ponta a dat ordin, prin Maior, să fie eliminat Vanghelie