Klaus Iohannis vrea PSD-ul în opoziţie pentru mulţi ani. El le-a mulţumit gălăţenilor pentru votul de la europarlamentare, de la referendum şi din primul tur al alegerilor prezidenţiale. 

Preşedintele Klaus Iohannis a luat cuvântul, în faţa celor circa 2.000 de gălăţeni prezenţi la evenimentul de la Sala Sporturilor, mulţumindu-le pentru sprijin. „Aţi reuşit un lucru nemaipomenit, să învingeţi PSD-ul, care a făcut atât de mult rău în această regiune”, a spus preşedintele, accentuând faptul că lupta nu s-a încheiat şi nu se va încheia nici după votul de duminică. „Trebuie să ne asigurăm că PSD-ul este trimis în opoziţie şi va rămâne acolo mulţi ani”, a avertizat Iohannis. El a adăugat că ţinta trebuie să fie câştigarea alegerilor locale şi a celor parlamentare, astfel încât misiunea începută acum de cabinetul Orban să fie dusă la bun sfârşit.

O Românie normală pentru români mândri de ţara lor

„Trebuie să putem construi împreună o Românie normală, astfel încât niciunui român să nu îi mai fie ruşine cu ţara lui. Românii pot foarte mult şi eu ştiu asta din experienţă”, a precizat candidatul PNL la alegerile prezidenţiale.  Klaus Iohannis a mai spus că tot ceea ce s-a realizat la Sibiu, se poate face în toată România, dar cu politicieni care să muncească pentru oameni, nu pentru ei.

El a accentuat necesitatea ca oamenii să meargă la vot, pentru a legitima şi consolida poziţia celor delegaţi să conducă ţara. A mai spus că eforturile românilor de a readuce normalitatea în ţară au fost observate şi la nivel internaţional, lucru pe care a avut ocazia să îl constate la Zagreb, la reuniunea şefilor de stat şi de guvern prilejuită de Congresul PPE.

Cu un ultim îndemn de a merge la vot, Klaus Iohannis a părăsit tribuna, oprindu-se însă pentru a da autografe şi a le strânge mâna simpatizanţilor.

Articolul precedentPreşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte la Galaţi cu simpatizanţii
Articolul următorCentre de zi din Galaţi şi Bacău caută voluntari seniori