Hocheiştii gălăţeni au câştigat prima partidă cu Steaua

Hocheiştii gălăţeni au câştigat prima partidă cu Steaua din acest sezon competiţional, disputată vineri seara pe Patinoarul „Dunărea”.

Meciul a fost unul destul de echilibrat, primul în acest campionat în care CSM Galaţi a avut în faţă un adversar ce i-a pus probleme. În cele din urmă, gazdele au reuşit să se impună, cu scorul de 5-3 (3-3, 1-0, 1-0).

Scorul a fost deschis de Rîbalko, în minutul 3, dar oaspeţii au egalat după numai un minut, prin Nimenko, jucător care a evoluat şi pentru gălăţeni acum câţiva ani. Butochnov a făcut 2-1 în minutul 6, pentru numai jumătate de minut, însă, pentru că Timaru a egalat din nou. Spre finalul reprizei, Nimenko şi-a adus echipa în avantaj, însă gălăţenii au replicat rapid, prin Zabludovski (min. 18). Celelalte două reprize ale meciului au fost foarte sărace în goluri, singurele reuşite aparţinându-le gălăţenilor Rîbalko (min. 33) şi Paior (min. 52).

Cele două echipe se vor întâlni din nou sâmbătă, de la ora 18.30. Înaintea meciului, clubul gazdă va organiza festivitatea de retragere din activitate a legendarului portar Radu Viorel. Cariera lui Radu Viorel a fost una impresionantă, întinzându-se de-a lungul a nu mai puţin de 30 de ani, dintre care 16 ani a apărat şi poarta echipei naţionale a României.

În clasamentul la zi, CSM Galaţi este lider detaşat, cu 18 puncte din tot atâtea posibile şi golaveraj 65-8. Pe poziţia secundă se află Corona Braşov, cu 13 puncte din şase meciuri, iar Steaua ocupă locul al treilea, cu 12 puncte din cinci jocuri.

Articolul precedentCSM Arcada Galaţi defilează în Divizia A1 de volei masculin
Articolul următorCunoscutul solist Theodor Munteanu, sărbătorit la 80 de ani