Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Zeljko Kopic, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că tehnicianul Dorinel Munteanu şi-a pus amprenta asupra jocului adversarei de vineri din Superligă, Oţelul Galaţi, o formaţie disciplinată şi puternică.

„Întotdeauna gândim că victoriile sunt importante, pentru puncte, pentru clasament, pentru mentalitate, pentru a continua să jucăm un fotbal de calitate. Meciul cu Oţelul Galaţi va fi unul dificil, o echipă puternică mai ales în meciurile de pe teren propriu, o echipă care primeşte foarte puţine goluri. Vom merge acolo să facem tot ce putem pentru a câştiga toate punctele. Toţi adversarii privesc meciul cu noi ca pe un derby, toţi vor să învingă Dinamo. Am un mare respect pentru antrenorul lor, face o treabă foarte bună acolo, cu energie şi un nivel ridicat al disciplinei. E normal să îşi dorească victoria cu noi. Dorinel Munteanu şi-a pus amprenta asupra jocului echipei, una puternică. Pe mine nu mă surprinde”, a declarat Kopic.

Referitor la decesul fostului jucător şi antrenor al echipei Dinamo, Gheorghe Mulţescu, Kopic a spus că astfel de oameni sunt foarte importanţi pentru istoria clubului bucureştean.

„Doresc să exprim cele mai sincere regrete pentru familia Mulţescu şi pentru întreaga suflare dinamovistă. Nu l-am cunoscut personal, însă ştiu cât de important a fost pe parcursul întregii sale cariere pentru clubul Dinamo, pentru istoria acestui club, atât ca jucător, cât şi ca antrenor. Toţi de la Dinamo ne dorim să avem acea mentalitate a lui, de a da totul pentru această echipă. Cred că astfel de persoane vor avea întotdeauna un loc special în istoria clubului Dinamo”, a afirmat Zeljko Kopic.

Tehnicianul croat, care a antrenat-o în trecut pe Dinamo Zagreb, a vorbit şi despre înfrângerea suferită de fosa sa echipă cu 2-9 în faţa celor de la Bayern Munchen, în Liga Campionilor, exprimându-şi speranţa că va găsi soluţia pentru a redresa situaţia în care se află.

„Am urmărit meciul de ieri, e foarte greu de explicat. Bayern Munchen a avut un joc impresionant, dar rezultatul e greu de înţeles. Ştiu că e uşor să spui că se poate întâmpla în fotbal, dar nu se poate întâmpla. Pentru Dinamo Zagreb e foarte important să fie acolo, în Champions League, să reprezinte fotbalul din Croaţia. Nu e cel mai bun start, dar ştiu că toţi au caracter puternic şi sunt sigur că vor găsi o modalitate de a ieşi din această situaţie”, a spus Zeljko Kopic.

Echipa de fotbal Dinamo va întâlni formaţia Oţelul Galaţi, vineri, de la ora 21:00, în deplasare, într-un meci din cadrul etapei a 10-a a Superligii.

AGERPRES

Articolul precedentDSP GALAŢI: ÎN NOUĂ LOCALITĂŢI APA DISTRIBUITĂ PRIN REŢELELE COMUNE ESTE NEPOTABILĂ
Articolul următorTU DECIZI! LUDOVIC ORBAN, DIALOG INCENDIAR CU ANA MARIA PĂCURARU: AM PLECAT DIN PNL PENTRU CĂ NU PUTEAM SĂ DEVIN SLUGA PSD, RĂUL ABSOLUT! VIDEO