SC Oțelul Galați a încheiat la egalitate, scor 1-1, manșa tur a finalei pentru promovarea în Liga a 2-a cu Dante Botoșani, meci disputat pe stadionul ”Municipal” din Botoșani.

La pauză au condus gazdele după golul marcat în minutul 44 de V. Codău. Acesta a câștigat o minge în duel cu Ghiocel, a intrat în careu și după ce l-a driblat de două ori pe Dur-Bozoancă a trmis mingea în poarta gălățenilor, de la 11 metri. La faza golului căpitanul Oțelului, Costin Ghiocel, s-a accidentat și a părăsit terenul pe targă locul lui în centrul defensivei a fost luat de Cristi Sîrghi. Golul marcat de Dante a fost singurul șut pe poartă trimis de echipa din Botoșani.

Oțelul a egalat în minutul 59, prin fundașul Yabre, care a trimis cu capul, de la 4 metri, în poarta apărată de Ailenei, după un corner de pe partea stângă.

SC Oțelul: Dur-Bozoancă – Sil. Rus, Yabre, Ghiocel (cpt.)(Sîrghi 45+1′), Farcaș, I. Neagu, Jardan (Mih. Adăscăliței 76′), D. Cireș (M. Savu 52′), A. Nica, Green (G. Cîrjan 76′), Cisotti. Antrenor: Dorinel Munteanu. 

Oțelul a dominat partida de la Botoșani, la final statistica oferită de FRF indica 5-1 în favoarea roș-alb-albaștrilor raportul șuturilor pe poartă și 19-3 cel al șuturilor.

Returul finalei cu Dante Botoșani este programat pentru miercuri, 8 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul ”Oțelul” din Galați.

 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentMarș organizat cu ocazia Zilei Naţionale a Supravieţuitorilor de Cancer
Articolul următorStrategie în alb și negru – Ediția din 4 iunie