20.000 de ţigarete „găsite” pe marginea unui drum judeţean

Un gălăţean prins în maşină cu 20.000 de ţigarete susţine că le-a „găsit” pe marginea unui drum judeţean şi le-a luat ca să le predea poliţiei.

Poliţiştii de frontieră din Galaţi şi Folteşti au oprit în trafic, pe 5 august, în jurul orei 20.30, un autoturism marca Volkswagen Sharan, înmatriculat în România. Maşina aflată pe DJ 251G, între localităţile Vârlezi şi Corni, era condusă de un cetăţean român în vârstă de 49 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi.

În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit în spatele scaunelor din faţă, pe podeau mașinii, două colete împachetate în folie de plastic, de culoare neagră, care conţineau 20.000 de ţigarete (1.000 de pachete). Bărbatul le-a declarat oamenilor legii că a găsit coletele la marginea părții carosabile şi intenţiona să le transporte la cel mai apropiat post de poliţie.

În conformitate cu prevederile legale, întreaga cantitate de țigări, în valoare de 12.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, la finalizarea anchetei urmând să fie luate măsurile legale care se impun.

Articolul precedentSute de porci din Negrileşti vor fi ucişi din cauza pestei africane
Articolul următorO femeie s-a răsturnat cu mașina pe DN 24D Galați – Cuca