Din ce în ce mai mulţi gălăţeni sunt prinşi la volan fără permis sau după ce, conducând şi în stare de ebrietate, provoacă accidente. În unele cazuri, maşinile pe care le conduc sunt furate, alteori, abandonate după producerea accidentelor.

În noaptea de 7 spre 8 iulie, la ora 03,00, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată prin 112 că, pe DE 581, în afara localităţii Priponeşti din judeţul Galaţi, s-a produs un accident, soldat cu rănirea a două persoane.

Polițiștii sosiți la locul producerii accidentului au găsit un autoturism aparținând unei societăți comerciale din Galați, autoturism răsturnat pe podul peste râul Pereschiev, pe D.E. 581. Nicio altă persoană nu a fost găsită la fața locului.

Pasagerii, găsiţi în spital

La Spitalul Municipal Tecuci, polițiștii au identificat victimele accidentului, doi tineri de 20 și 28 ani, din satul Gefu, comuna Ghidigeni. Aceștia au declarat că, în noaptea respectivă,  au fost luați la ocazie cu autoturismul, conducătorul auto al acestuia pierzând controlul direcției de deplasare și răsturnându-se pe carosabil, pe podul mai sus menționat.

La scurt timp, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătorul auto care provocase accidentul și fugise de la fața locului. Este vorba despre un tânăr de 24 ani din municipiul Tecuci. potrivit poliţiştilor, acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În plus, la momentul identificării avea o concentrație alcoolică de 0,50 g/l alcool pur în sânge.

Tânărul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, polițiștii întocmind dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Articolul precedentPoliţia cere ajutor pentru a găsi un bărbat dispărut de acasă de pe 1 iunie
Articolul următor76 de elevi, promovaţi după contestaţiile la Bacalaureat