14 furturi din magazine într-o singură lună

În ultima lună, din punctele de lucru ale unor societăţi comerciale din Galaţi au dispărut, în urma incursiunii unor hoţi, bunuri diverse în valoare totală de circa 15.000 de lei, potrivit informaţiilor puse la dispoziţie de Poliţia Galaţi.  În urma sesizărilor depuse de păgubiţi, poliţiştii au deschis un dosar penal şi, la o lună de la semnalarea primei spargeri, au dat de  urma principalilor suspecţi. Aceştia sunt doi puşti, de 16 şi respectiv 17 ani, din Galaţi, care sunt suspectaţi că, alături de un bărbat de 29 de ani, ar fi furat din magazine, de regulă mici şi fără sisteme complicate de alarmă şi securitate, ţigări şi alte produse uşor de sustras şi transportat.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în perioada 7 mai – 7 iunie, aceştia ar fi comis un număr de 14 furturi din societăţi comerciale, prejudiciul creat fiind de aproximativ 15.000 lei”, se arată în comunicatul Poliţiei Galaţi.

Adolescenţii au fost audiaţi şi reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii sunt pe urmele complicelui de 29 de ani, care deocamdată se sustrage cercetărilor.

Articolul precedentGălăţenii pot cere din nou 3.000 de lei de la Primărie pentru a-şi instala centrale
Articolul următorUniversitatea „Dunărea de Jos” – 3.518 locuri, la 13 facultăţi