Şoferul care a provocat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, tragedia din localitatea gălăţeană Gara Berheci, în care şi-au pierdut viaţa două persoane, era beat, afirmă anchetatorii.

În acelaşi timp, respectivul conducător auto este italian, nu austriac, aşa cum au anunţat iniţial poliţiştii prezenţi la faţa locului.

Rezultatele analizelor de laborator la care a fost supus cetăţeanul italian Bruno Caruso, în vârstă de 45 de ani, au relevat că acesta avea o alcoolemie de 0,85 la mie.

În urma acestor date, Bruno Caruso a fost reţinut de poliţiştii gălăţeni şi a fost prezentat duminică Judecătoriei Tecuci, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Italianul este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corprorală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Potrivit poliţiştilor, şoferul italian a intrat pe contrasens după ce a făcut o depăşire pe linia continuă, într-o curbă fără vizibilitate. În urma impactului cu o altă maşină, în care se aflau cinci persoane, şoferul autoturismului lovit a murit pe loc, la scurt timp pierzându-şi viaţa şi o tânără de 21 de ani, pasageră în acceaşi maşină. Alte şase persoane, printre care şi şoferul italian, au fost rănite şi transportate la spital.

Articolul precedentAlte şase comune gălăţene vor avea reţele de apă şi canalizare
Articolul următorSute de gălăţence au pedalat prin oraş, în costume din anii ’50-’60