Handbalistele de la CSM Galați au făcut unul dintre cele mai bune jocuri în deplasare, în partida din etapa a 15-a a Ligii Florilor, cu SCM Craiova. Oltencele s-au impus cu 26-24 (13-10), dar au tremurat ceva pentru a le învinge pe fetele lui Valeriu Costea.

Craiova a condus cu 1-0 și 2-1, după care gălățencele au reușit să treacă la conducere, 2-3 și 3-4. Craiova a revenit și în minutul 20 s-a distanțat la 5 goluri, scor 10-5. Galațiul n-a renunțat la luptă și a marcat de 3 ori, reducând diferența la 2 goluri. La pauză scorul a fost 13-10 pentru gazde.

În repriza a doua primele au marcat oltencele, prin Oana Andrei, dar gălățencele au marcat apoi de trei ori, prin Andrița, Eiler și Corban, și au strâns scorul la o diferență de un gol. Gazdele s-au distanțat din nou la 3 goluri. Galațiul s-a mai apropiat la un gol de câteva ori, dar în minutul 56 Rodrigues a dus Craiova la un avans de 4 goluri, 24-20, și tot ea a marcat pentru 26-21. Pe final, CSM Galați a mai marcat de 3 ori rezultatul final a fost 26-24. 

Pentru CSM Galați au marcat: Eiler -6 goluri, Andrița – 5, Lopătaru -4, Corban -4, Taivan -2, Manolachi -1, Mancic -1, Mureș -1. Au mai jucat: Aron – o intervenție, Petre, Prodan – 11 intervenții – Bichir, Ichim. 

CSM Galați rămâne pe ultimul loc, cu un singur punct după 15 etape, iar în etapa a 16-a va primi vizita celor de la Minaur Baia Mare.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentA intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate. Un adolescent, pasager în autoturism, a decedat la spital
Articolul următorInstitutul GOLD: starea internă a partidelor și candidații la prezidențiale – Lupta pentru putere în PNL – Cine sunt cei trei prezidențiabili din partid