Găsit mort în casă, de executorii veniţi să-l evacueze

Un bărbat din Galaţi a fost găsit mort în casă, joi dimineaţă, de jandarmii şi executorii judecătoreşti veniţi să-l evacueze, pentru că nu-şi plătise chiria.

Cadavrul, intrat deja în descompunere, a fost descoperit într-un apartament de bloc din Micro 19. Bărbatul, care avea 53 de ani, stătea într-o locuință socială și nu mai plătise chiria din anul 2013. În plus, el avea datorii la întreținere de circa 7.000 de lei.

Locuința socială era pe numele mamei bărbatului, dar femeia decedase între timp. Primăria Galaţi a solicitat evacuarea bărbatului, din cauza neplăţii chiriei, iar instanța a dat curs cererii în luna decembrie a anului trecut.

„Echipajul solicitat pentru a asista la o executare silită a descoperit într-un apartament un cadavru aflat în descompunere”, a declarat Cătălin Bădin, reprezentantul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galați. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, ucidere din culpă și au început o anchetă în acest caz.

Vecinii bărbatului au spus că nu l–au mai văzut de mult timp, dar că, înainte de a se deschide ușa pentru executare, din apartament nu se simțea miros de cadavru.

Articolul precedentUn şofer din Galaţi a murit după ce a doborât doi stâlpi de iluminat public
Articolul următorMâine, timp de două ore, grevă de avertisment la Transurb