UPDATE: În cursul acestei dimineți, minora Larisa Maria Zaycsyc, plecată ieri de la domiciliu, a fost găsită de poliţişti. Oamenii legii le mulțumesc tuturor cetățenilor pentru implicarea și ajutorul oferit în căutarea fetei. În prezent, se continuă cercetările pentru a se stabili în ce împrejurări a plecat de la domiciliu și dacă a fost victima vreunei infracțiuni.

ŞTIREA INIŢIALĂ

O adolescentă de 14 ani din Şendreni a dispărut de acasă. Poliţia îi roagă pe cetăţeni să sune la 112 dacă au văzut-o cumva. 

În această seară, la ora 20,43, polițiștii gălățeni au fost sesizați la 112, cu privire la o dispariţie. În cursul aceleiași zile, o fată din Şendreni dispăruse de acasă.

Minora, în vârstă de 14 ani,  se numeşte Larisa Maria Zaycsyc. Potrivit informaţiilor oferite de familie poliţie, ea a plecat de la domiciliul său, din comuna Șendreni, și nu a mai revenit.

Larisa Maria are 1,50 m înălțime, constituţie atletică, păr castaniu, tuns scurt, ochi albaștri.

La momentul dispariţiei, era îmbrăcată cu un tricou alb și un pantalon scurt, negru cu roșu.

Cine poate da informații cu privire la ea, este rugat sa sune la numărul de urgență 112. de asemenea, cetăţenii pot sesiza cea mai apropiată unitate de poliție.