Bursa generală a locurilor de muncă, pe 12 aprilie la Galați și Tecuci. Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi, participarea agenţilor economici este gratuită.

Ediţia 2019 a Bursei generale a locurilor de muncă va avea loc pe 12 aprilie, de la ora 9,00, simultan în municipiile Galaţi şi Tecuci. În Galaţi, ea va fi găzduită din nou de Facultatea de Inginerie – corpul D, în strada Domnească nr.111, vizavi de Catedrală.
La Tecuci, bursa se va desfăşura la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, din str. Mihail Kogălniceanu nr.60, Bl. A 2, parter.

„Bursa locurilor de muncă  reprezintă o oportunitate pentru toți participanţii interesați în a cunoaște mai bine dinamica pieţei forţei de muncă din Galaţi. Sperăm să fie un eveniment util, care să producă efecte, iar, pentru aceasta, e necesară o participare cât mai largă, dar şi serioasă, atât din partea celor care doresc să angajeze, cât şi a celor care intenţionează să se angajeze sau să schimbe locul de muncă actual”, a declarat directorul executiv al AJOFM Galaţi, Cezar Năstase.

Firmele trebuie să confirme participarea până cu o zi înainte

Firmele gălăţene care vor să ia parte la bursă trebuie să îşi confirme participarea, numele delegatului şi numărul locurilor de muncă vacante, până pe 11 aprilie. Aceasta se poate face la fax 0236 41 51 51, la tel/fax 0236 82 03 98, la adresa de e-mail [email protected] sau la sediile AJOFM Galaţi şi ALOFM Tecuci.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate la AJOFM Galaţi, str. Domnească 191, la numerele de telefon 0236 41 22 62 şi 0236 41 63 11 (persoană de contact – Bogdan Ionescu).

Anul trecut, la Bursa generală a locurilor de muncă au participat 86 de firme din Galaţi şi Tecuci, care au oferit 3.175 de locuri de muncă. 1.900 de persoane interesate s-au prezentat, dar doar 139 dintre ele au fost angajate.

 

Articolul precedentVernisaj, marți, la Muzeul Istoriei, Culturii și Spiritualității Creștine
Articolul următorGalațiul, la numai două puncte de lider în Liga Națională de hochei