Bărbat împuşcat de poliţişti, după ce i-a atacat cu pietre şi cu o şurubelniţă

Un bărbat din judeţul Galaţi a fost împuşcat de poliţişti, după ce i-a atacat cu pietre şi cu o şurubelniţă pe oamenii legii, rănindu-l pe unul dintre ei.

Un apel primit în cursul dimineţii de joi anunţa că un bărbat din comuna Lieşti se manifesta violent pe stradă, aruncând cu pietre în vecini. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au fost întâmpinaţi de scandalagiu cu pietre şi cu un par de lemn. Oamenii legii au solicitat ajutorul plutonului de intervenţie din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS).

Sosirea luptătorilor SAS l-a iritat însă şi mai tare pe gălăţeanul agresiv. „Bărbatul s-a manifestat violent şi faţă de aceştia, continuând să arunce cu pietre. Mai mult, când s-a trecut la imobilizarea sa, l-a atacat pe unul dintre luptătorii SAS cu o şurubelniţă. Ca urmare, acesta a folosit arma cu proiectil de cauciuc din dotare, rănindu-l pe agresor”, a precizat reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, comisar-şef Gabriela Costin, într-un comunicat de presă.

Bărbatul rănit, în vârstă de 52 de ani, a fost adus la Spitalul de Urgenţă din Galaţi cu un elicopter SMURD. Până la sosirea medicilor, acestuia i s-a acordat primul ajutor de către luptătorii SAS.

În cauză, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a deschis o anchetă.

Articolul precedentBeţi şi fără permise de conducere, la volanul unor maşini neînmatriculate
Articolul următorTrei persoane rănite, într-un accident rutier produs pe DJ 251