United a pierdut derbiul Ligii I de futsal, în deplasarea de la Miercurea Ciuc

Formaţia United Galaţi a pierdut, sâmbătă, derbiul Ligii I de futsal, în deplasarea de la Miercurea Ciuc, gazdele impunându-se cu scorul de 6-2 (2-1).

În ciuda diferenţei mari de scor, gălăţenii au făcut un meci bun, însă au ratat extrem de mult, în timp ce jucătorii de la Imperial Wet au fost extrem de eficienţi. Gazdele au început mai bine şi au punctat în primul sfert de oră prin Rakici (min. 8) şi Savio (min. 13). Laşcu a redus din handicap (min. 16), dar Araujo a irosit şansa egalării, ratând o lovitură de la 10 metri.

După reluare, harghitenii au punctat din nou foarte repede, prin Hector (min. 21) şi Fl. Matei (min. 22), ducând scorul la 4-1. Au urmat o mulţime de ratări ale gălăţenilor, în timp ce gazdele au mai punctat o dată, prin Hadnagy (min. 30). În minutul 35, Petică a înscris pentru oaspeţi, dar portarul ciucan Victor a refăcut repede diferenţa (min. 36), cu o degajare în poarta goală, în condiţiile în care United juca fără goalkeeper.

Antrenorul Florin Ignat a folosit la Miercurea Ciuc următorii jucători: Grigoraș, Dinicuță, Păduraru – Obadă, Tacot, Petică, Cireș, Crăciun, Burdujel, Lașcu, Araujo, Stoica, Boșneagă, Crișan.

În clasament, după două etape, gălăţenii se află pe locul 4, cu 3 puncte. În runda următoare, joi, 3 octombrie, de la ora 18.00, United se va confrunta, în Sala Sporturilor „Dunărea”, cu Dunărea Călărași.

Articolul precedentSediul Camerei de Comerț Galați și-a schimbat proprietarul
Articolul următorFotbalistele gălăţence, egal cu multipla campioană