Doi dintre posibilii autori ai omorului de noaptea trecut au fost identificaţi de poliţişti. Cu puţin timp în urmă, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a început audierea acestora. Potrivit primelor informaţii, a fost vorba despre un conflict spontan. Cei interogaţi sunt elevi în vârstă de 18, respectiv 19 ani, fără nicio legătură cu victima.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Un gălățean, ucis în plină stradă într-o bătaie cu bâte și cuțite. Victima a primit, printre altele, mai multe lovituri de bâtă în cap și a fost înjunghiată în inimă. 

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Galaţi, a murit în urma unei bătăi crunte rpimite în plină stradă și a unei lovituri de cuțit direct în inimă.

Rudele spun că bărbatul venise în zonă în ajutorul unui membru al familiei, care fusese atacat de patru indivizi.

Conflictul, surprins de două camere de supraveghere din zonă, s-a terminat tragic pentru victimă, care nu a mai putut fi salvată de medici.

Conflictul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, pe la ora 3 a.m., la intersecţia străzii Traian cu strada Prundului, în apropierea Şcolii nr. 20. Pe imaginile surprinse de camere, mai mulţi indivizi se fugăresc pe strada Traian, unii având bâte în mâini.

Persoanele implicate în scandal s-au lovit reciproc. Bărbatul de 41 de ani este atacat cu pumnii şi picioarele de mai multe persoane.

Unul dintre atacatori îl lovește de mai multe ori cu o bâtă în cap, deși era deja la pământ. Apoi, atacatorii dispar, altă persoană sunând la 112 după ajutor.

Medicii nu au mai putut face nimic 

La faţa locului a fost trimisă de urgenţă o ambulanţă cu medic.

„Serviciul nostru a fost solicitat să intervină la un pacient găsit căzut, într-o baltă de sânge, pe trotuar. S-a deplasat imediat echipajul cu medic, care a constatat că este vorba despre un bărbat aflat în stop cardio-respirator, cu multiple leziuni traumatice. Pacientul prezenta o plagă tempo-parietală stângă, extrem de sângerândă şi o plagă înjunghiată în zona inimii. Pacientul era în asistolie, s-a început protocolul de resuscitare, cordul a dat, la început, mici semne de pornire, s-a preluat pacientul în ambulanţă şi cu manevre în curs a fost transportat la Spitalul Judeţean «Sf. Apostol Andrei», unde s-a declarat decesul”, ne-a explicat doctorul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală. Medicii legişti vor stabili care dintre rănile grave suferite i-a provocat decesul.

Familia este devastată

La morgă au venit şi rudele bărbatului, care spun că acesta sărise în ajutorul altcuiva.

„El dormea şi a fost chemat să îl ajute pe ginerele lui, care fusese atacat. Am înţeles că au fost patru indivizi care i-au atacat. Era un om la locul lui, muncitor, cu doi copii acasă. Păcat că a murit nevinovat. A vrut să îşi ajute un cunoscut”, ne-au spus, îndurerate, rudele bărbatului.

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi face, cu sprijinul poliţiştilor, cercetări pentru a-i identifica pe autorii crimei. Oamenii legii vor afla şi care a fost cauza scandalului, dispunând măsurile legale necesare.

Foto: captură video de pe camere de supraveghere

Articolul precedentCine sunt cei cinci militari ai Batalionului 300 răniți astăzi în Afganistan
Articolul următorJumătate dintre gălăţeni au rămas fără apă, din cauza unei avarii