(UPDATE) Un elev olimpic din Galaţi a murit, după ce căzut de la etajul 4

UPDATE. Copilul a murit, joi dimineaţă, în jurul orei 6.00, la spitalul din Timişoara.

–––––––––––––––––––––––––––––––––

Un elev olimpic din Galaţi se află în comă, după ce căzut de la etajul al patrulea al hotelului din municipiul Hunedoara, unde era cazat.

Adolescentul, în vârstă de 13 ani, a făcut parte din lotul care a reprezentat Galaţiul la faza naţională a Olimpiadei de matematică, desfăşurată la Hunedoara. El este elev în clasa a VI-a la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” din Galaţi.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Hunedoara, băiatul a căzut, miercuri seara, în jurul orei 21.30, de la etajul al patrulea al hotelului, în casa scării. Se pare că adolescentul alerga pe hol, s-a dezechilibrat şi a căzut de la înălţime, de pe balustradă. Conform profesoarei care a însoţit lotul gălăţean, băiatul plecase în grabă din cameră, ca să vadă rezultatele finale, care tocmai se afişaseră.

În urma impactului cu marmura de la parterul hotelului, minorul a fost rănit grav şi a fost transportat la Spitalul Municipal din Hunedoara. Potrivit medicilor de la Ambulanță, copilul a suferit un traumatism cranian grav şi este în comă. Ulterior, s-a hotărât ca băiatul să fie transferat de urgență la un spital de neurochirurgie din Timișoara.

Articolul precedentO biciclistă adolescentă a fost lovită de maşina unui tânăr
Articolul următorProduse de Paşte expirate, la vânzare în magazinele din Galaţi