Şofer sirian, implicat într-un accident cu victime la Moscu. Şoferul se afla sub influenţa alcoolului la momentul producerii accidentului. 

Un cetăţean sirian, care se urcase băut la volan, a produs un accident soldat cu victime. Accidentul a avut loc pe DJ 242B, în comuna Moscu.

Ajunşi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii de la Târgu Bujor au stabilit, în urma verificărilor,  dinamica producerii accidentului.

„Un cetăţean sirian, de 33 de ani, a condus autoturismul pe DJ 242B şi, la un moment dat, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară a unei maşini staţionate pe partea dreaptă. Întrucât din sensul opus circula un autotren, conducătorul auto neavând timpul necesar depăşirii, a intrat în impact cu maşina staţionată. A rezultat rănirea unui bărbat, de 71 de ani, care se afla lângă aceasta. În incident au fost răniţi şi conducătorul auto care a efectuat depăşirea şi o femeie, pasager în autoturismul acestuia”, ne-a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Întrucât, la testarea alcoolscopică, bărbatul a prezentat valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Articolul precedentVoleibalistele CSU Belor Galaţi au ratat startul în noul sezon
Articolul următorTutun pentru narghilea, descoperit în bagajele unui bulgar