Şi-a ţinut mama moartă în casă timp de patru luni, pentru a-i încasa pensia

Un bărbat din comuna gălăţeană Cuza Vodă şi-a ţinut mama moartă în casă timp de patru luni, pentru a-i putea încasa pensia.

În seara de 12 iunie 2019, factorul poştal din zonă i-a anunţat pe poliţişti că în ultimele patru luni nu i-a mai înmânat pensia unei bătrâne din Cuza Vodă, ci fiului acesteia. Poştaşul a mai spus că nici nu a mai văzut-o în toată această perioadă pe femeia în vârstă de 78 de ani. El a precizat că i-a înmânat pensia fiului femeii, în vârstă de 45 de ani, care locuia împreună cu mama sa.

Imediat după ce au primit sesizarea, poliţiştii Secției 2 Rurală Smârdan s-au deplasat la adresa indicată, pentru a cerceta situaţia. Într-una din camerele locuinţei, oamenii legii au descoperit corpul neînsuflețit al femeii, aflat într-o avansată stare de descompunere.

Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă şi continuă cercetările.

Articolul precedentO nouă premieră a Teatrului Dramatic – „Soacra cu trei nurori”
Articolul următorDunărea a stins lumina pe Faleza Inferioară din Galaţi