Nou promovată în Liga a 2-a SC Oțelul Galați a încheiat la egalitate meciul din etapa a II-a din grupele Cupei României la fotbal, cu FCSB, scor 0-0. Meciul n-a fost unul spectaculos, destul de dur, cu multe lovituri cu cotul sau brațul, însă și cu câteva situații de gol nefructificate. 

Dorinel Munteanu nu a stat pe bancă la acest meci, deoarece a fost suspendat două jocuri după eliminarea la finalul jocului de la Slobozia. Răzvan Gorovei a primit și el tot două meciuri de suspendare după eliminarea cu roșu direct în partida cu Unirea Slobozia și nu a evoluat nici el în meciul cu FCSB.

Prima situație de gol a meciului a aparținut FCSB-ului, în minutul 2. Coman a pătruns în careu pe stânga, și a fost blocat, iar mingea a ajuns la Radaslavescu, care a șutat de la 18 metri, iar Dur-Bozoancă a scos în corner mingea care se îndrepta spre vinclul din stânga. În minutul 16 SC Oțelul a avut prima ocazie bună, prin Neagu, dar șutul acestuia, din poziție centrală, de la 22 de metri, a fost slab și a trecut puțin pe lângă bara din dreapta. 

În repriza a doua gălățenii au avut câteva situații de gol, avându-l pe Nica în prim-plan. În minutul 61, Nica a scăpat pe contraatac, pe dreapta, a pătruns în careu și a centrat în fața porții, dar mingea a fost respinsă în afara careului, iar Neagu a șutat din voleu, din 18 metri, dar trimite peste transversală. În minutul 77, Nica a pătruns în careu pe stânga, singur cu portarul Vlad, dar și-a făcut mingea pentru un șut cu dreptul, din 7 metri, și a întârziat șutul, astfel că a fost ajuns din spate de Luca Ciobanu care l-a deposedat și a trimis în corner. 

SC Oțelul: Dur-Bozoancă – Farcaș, Sîrghi (Azinovic 46′), Yabre, D. Panait – Cisotti (Cireș 81′), I. Neagu, Jardan (Mih. Adăscăliței 61′) – Berisha (Bokhashvili 61′), Cîrjan (Andr. Rus 30′), A. Nica. 

FCSB: Andrei Vlad – Pantea (Val. Crețu 46′), Haruț, Bouhenna (L. Ciobanu 75′), Boboc – Nikolov, M. Dulca (Musi 46′), Radaslavescu – Miculescu, Bg. Rusu (Vl. Tudor 46′), Fl. Coman.

Punctul câștigat în meciul cu FCSB este primul pentru Oțelul în grupele Cupei. În ultima etapă din grupa de Cupă Oțelul va juca, tot pe teren propriu, cu Gloria Buzău, pe 7 decembrie. Până la meciul din Cupă, gălățenii vor juca marți, 15 noiembrie, de la ora 20.30, pe stadionul Oțelul, cu Minaur Baia Mare, în etapa a 14-a din Liga a 2-a.

foto: https://www.facebook.com/SCOtelulGalati

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCU DRAG DESPRE IAȘI. A fost capitală a Moldovei peste 300 de ani. Mulți au tânjit să îl cucerească și l-au chinuit continuuv
Articolul următorCetățean din Republica Molfova, depistat la volan, în localitatea Vlădești, județul Galați, deși avea permisul suspendat