Restricții de trafic: câteva străzi paralizate de mitingul electoral al PSD. Circulația va fi închisă pe un mare bulevard și pe câteva străzi laterale. 

Mitingul electoral, care va fi organizat sâmbătă, pe esplanada de la Casa de Cultură a Sindicatelor, va da peste cap traficul rutier.

Conform unui comunicat al Primăriei Galaţi, „pentru desfăşurarea în siguranţă a unui eveniment cu caracter electoral, pe data de 11 mai 2019, între orele 8,00 şi 14,00, circulaţia rutieră va fi întreruptă pe bulevardul George Coşbuc, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu strada Brăilei şi intersecţia cu strada Mihail Kogălniceanu.”

În acelaşi interval orar, accesul va fi restricţionat pe aleea paralelă cu bulevardul George Coşbuc către intersecţia cu strada Mihail Kogălniceanu, prin montarea indicatorului ”Interzis viraj la stânga”.

Accesul va fi închis şi pe aleea paralelă cu bulevardul George Coşbuc, din faţa blocurilor ”M”, prin montarea indicatorului ”Obligatoriu la stânga” către intersecţia cu strada Crizantemelor.

Evenimentul cu caracter electoral prevăzut în comunicatul Primăriei și referitor la care și Jandarmeria a trimis un comunicat este mitingul organizat de PSD, la care este așteptat să participe și Liviu Dragnea.

În ultima perioadă, gălățenii s-au mobilizat, pe rețelele de socializare, pentru un contra-miting, așa că este posibil ca spiritele să se încingă sâmbătă, pe esplanada din fața Casei de Cultură a Sindicatelor.