Update. Bărbatul înjunghiat, cunoscut ca ”Gaby șef” a decedat după ce a prezentat două stopuri cardiorespiratorii.

Atac cu arma albă în plină stradă, în jurul orei 20.00, în municipiul Galați. Un bărbat a fost injunghiat în gât și în abdomen și se pare că este în stare foarte gravă. Atacul a avut loc joi seară, în spatele blocurilor de la Ultimul Leu. Se pare că victima a fost așteptată la ieșirea din gangul dintre blocuri și a fost înjunghiată în gât.

Se pare că bărbatul înjunghiat este membru al unui clan interlop Ogeaca din Galați și se ocupa de proxenetism și cămătărie. A fost condamnat în trecut și era recent eliberat din închisoare. Bărbatul înjunghiat a avut o rafuială, în urmă cu mai bine de 15 ani, cu Marian Ivan, fostul lider al lumii interlope din Galați, aflat în conflict deschis cu gruparea condusă de Ogeaca, asasinat în cartierul Țiglina 3, în 2008.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a fost sesizat în caz și a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Se fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a agresiunea, ne-au comunicat procurorii.
Autorul nu este cunoscut pentru moment, însă anchetatorii au un cerc de suspecți pe care urmează să îi audieze în cursul nopții.

Sursa: Realitatea de Galati