Pugilistul gălăţean Cristian „Hammer” Ciocan a fost învins la puncte de cubanezul Luis Ortiz, într-o gală care a avut loc, sâmbătă noaptea, la New York.

În partida de la „Barclays Center” din Brooklyn, cubanezul, poreclit „King Kong”, s-a impus prin decizia unanimă a arbitrilor. Punctajele acordate de cei trei judecători, 99-91, 99-91 şi 100-90, relevă o superioritate clară a lui Ortiz. Disputa, cu o durată de zece runde, a avut loc la categoria grea.

„A fost un meci greu, mult mai greu decât mă aşteptam. Cei din colţul meu au trebuit să lucreze din greu cu mine”, a spus Ortiz după meci. Cubanezul, în vârstă de 39 de ani, a ajuns la 31 de victorii, dintre care 26 prin KO, şi o înfrângere.

Gălăţeanul a avut un moment favorabil la începutul rundei a doua, când a avut o serie de lovituri cu care a încercat să-şi trimită adversarul la podea, dar Ortiz a rezistat. Ciocan, în vârstă de 31 de ani, a luptat pentru prima dată în SUA. Românul are în palmares 24 de victorii, din care 14 prin KO, şi 6 înfrângeri.

Articolul precedentMuncitor gălăţean ucis de un mal de pământ surpat peste el
Articolul următorIncendiu în desfăşurare în incinta Zonei Libere Galaţi