O nouă înfrângere surprinzătoare pentru voleibaliştii de la CSM Arcada

O nouă înfrângere surprinzătoare pentru voleibaliştii de la CSM Arcada Galaţi, în etapa a 11-a (ultima a turului) a Diviziei A1 masculine.

Gălăţenii au întâlnit, sâmbătă, în deplasare, formaţia Dinamo Bucureşti, echipă pe care au învins-o în toate meciurile amicale disputate înainte de startul sezonului. În jocul oficial, însă, echipa pregătită de Nicuşor Harabagiu a evoluat modest, astfel că victoria le-a revenit gazdelor. Scor final: 3-1 (25-23, 25-23, 18-25, 25-19), în favoarea dinamoviştilor, după 108 minute de joc.

În ciuda lotului foarte bun, Arcada nu reuşeşte să închege o echipă pe măsura valorii individuale a jucătorilor. Acest lucru nu este însă o surpriză, situaţia repetându-se de fiecare dată în ultimele sezoane. În meciul de la Bucureşti, pentru gălăţeni au punctat: Cubrilo 12, Sanderson 11, Terzici 9, Raici 8, Bissette 5, Kullo 2 şi Bojici 1.

În clasament, CSM Arcada se menţine pe locul 3, însă distanţa faţă de primele două clasate este practic imposibil de recuperat. Echipele din Zalău şi Craiova au câte 28 de puncte, în timp ce Arcada a acumulat 19 puncte, fiind la egalitate cu CSM Bucureşti.

Returul va debuta anul viitor, pe 26 ianuarie, când CSM Arcada va juca, în deplasare, la Câmpia Turzii, formaţie aflată pe locul 8.

Articolul precedentHocheiştii gălăţeni au învins Corona Braşov, după un final de vis
Articolul următorDe luni, 17 decembrie, vor circula în Galaţi mai puţine autobuze