Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești efectuează cercetări cu privire un bărbat care conducea un autoturism, fiind în stare de ebrietate.

În data de 08 decembrie, a.c. pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești a oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Frumușița, județul Galați, un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județului Galați.

Cu ocazia controlului de frontieră, persoana nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare, în urma cărora a rezultat că persoana în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Pe timpul efectuării controlului polițiștii de frontieră au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost condus la sediul Poliției Rutiere Galați în vederea testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul aflat la volan a fost condus la Spitalul Orășenesc Tg.Bujor, județul Galați, pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentConcursul Naţional de Pictură şi Grafică „VESPASIAN LUNGU” șii-a premiat câștigătorii. Marele Premiu a fost câştigat de Popa Gabriel, de la Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, Şcoala de Arte Galaţi
Articolul următorConferința de încheiere proiectului “Creșterea protecției populației în situațiile de urgență cauzate de dezastre naturale în zona transfrontalieră”