Gălăţeanul milionar în euro la loto şi-a încasat banii

Gălăţeanul care a câştigat 4,7 milioane de euro la Loto 6/49 s-a prezentat la sediul Loteriei Române şi şi-a încasat banii, în cursul zilei de luni.

Noul milionar în euro al Galaţiului se numeşte Andrei Butnariu şi spune că joacă la loto de peste 20 de ani. El a declarat că se consideră un om norocos, pentru că a mai câștigat și în trecut, însă numai premii de categoria a II-a. La extragerea de duminică, 12 mai, Butnariu a obţinut, pe lângă premiul de categoria I, 18 câștiguri de categoria a II-a, 45 câștiguri de categoria a III-a și 20 câștiguri de categoria a IV-a. În total, gălăţeanul în vârstă de 60 de ani a câștigat 22.406.795,79 de lei.

Cu banii câștigați, Andrei Butnariu spune că își dorește, în primul rând, să-și ajute copiii și nepoții. Bărbatul a mai spus că joacă în mod constant aceleași numere, în aceeași formulă de joc care i-a adus acum premiul cel mare.

Biletul norocos a fost jucat la agenția 17-010 din Galați, aflată în Piaţa Energiei, la parterul blocului M3A. Andrei Butnariu a completat un bilet cu nu mai puţin de 140 de variante, care a costat 700 de lei.

Articolul precedentUniversitatea Galaţi a ratat calificarea în finala „Cupei României”
Articolul următorTracta o maşină fără să aibă permis corespunzător