Pe Denis jandarmii gălățeni îl știu de aproape 2 ani, timp în care s-au intersectat cu el la diferitele misiuni pe care le aveau în spațiul public. Copilul se oprea mereu și îi privea lung, dar era emotiv să vorbeasca cu jandarmii. Asta până într-o zi, când jandarmii l-au abordat ei și l-au întrebat cum îl cheamă.

De atunci a devenit prietenul jandarmilor gălățeni și un alt copil în prezența acestora. Copilul îi întreba mereu despre ceva: echipament, pistoale, mașini, misiuni și cum poți ajunge jandarm sau ne oferea o sticlă de apă in zilele toride de vară. Cea mai specială întrebare, însă, a fost: „Când aveți voi timp să vă jucați cu copiii voștri? Pentru că mereu vă văd la serviciu?” Jandarmii au rămas surprinși și de atunci a devenit prietenul lor.

”Pentru că astăzi este ziua lui de naștere, ne-am gândit să-i facem o surpriză. Așa că, am mers la aniversarea lui Denis, cu un mic cadou. Copilul a fost surprins de prezența noastră, dar și de tortul primit. Nu am plecat până nu i-am oferit o diplomă din partea comandantului Jandarmeriei Galați si o emblemă, care să ii amintească de surpriza de care a avut parte la împlinirea vârstei de 8 ani” spun jandarmii gălățeni.

ImagineImagineImagineImagine

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentStrategie în alb și negru – Ediția din 1 octombrie
Articolul următorFoto: Accident pe DE 584, între localitățile Însurăței și Viziru