Fetele de la Universitatea, victorie cu gol înscris de portar

Fetele de la echipa de fotbal FC Universitatea Galaţi au obţinut, duminică, victoria printr-un gol înscris de portar, din lovitură de la 11 metri.

Întâlnirea gălăţencelor cu Independenţa Baia Mare a fost câştigată foarte greu de gazde, cu 1-0 (0-0), în ciuda numeroaselor ocazii avute, printre care şi trei bare. Succesul a venit în cele din urmă în minutul 84, când o lovitură de la 11 metri a fost transformată de portarul Natalia Munteanu. Trebuie spus că goalkeeperul nu este specialistul echipei la penaltiuri, însă nimeni nu a vrut să bată lovitura, după ce, acum două etape, Lidia Moacă a ratat un 11 metri care le putea aduce gălăţencelor victoria în disputa cu multipla campioană Olimpia Cluj.

Universitatea a început meciul în formula: Natalia Munteanu – Maria Stamate, Alexandra Ivan, Ana Arnăutu, Andreea Surcică – Cristina Cerescu, Lidia Moacă, Iriska Topal – Tabita Croitoru, Carmen Marcu, Monica Benţoiu. Au mai intrat: Olga Cuşinova, Nicoleta Lepădatu şi Valentina Ivan.

În urma acestui succes, FC Universitatea a acumulat 13 puncte şi a urcat pe locul 3 al clasamentului. Lider este Olimpia Cluj, cu 16 puncte, urmată de Fortuna Becicherecu Mic, cu 15 puncte.

În runda următoare, a şaptea a Ligii I, gălăţencele vor juca în deplasare la Heniu Prundu Bârgăului. Meciul cu echipa bistriţeană, aflată pe locul 4, se va disputa pe 27 octombrie.