Fete de şase şi şapte ani, agresate sexual în scara blocului. Individul acuzat de faptă a fost prins şi se află după gratii. 

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Galaţi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a agresat sexual două fete, în vârstă de şase, respectiv şapte ani.

Potrivit poliţiştilor, fetele au fost acostate într-un parc şi ademenite în scara unui bloc. Individul le-a promis că le va arăta o pisică. În scara blocului, bărbatul le-a pus pe fete să îi atingă organele genitale.

O locatară din imobil, observând situaţia, a sunat de urgenţă la Secţia 2 Poliţie. Gălăţeanca le-a spus oamenilor legii că a văzut un bărbat într-o ipostază indecentă, însoţit de două fetiţe.
Veniţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe individ şi au preluat fetele, care, din fericire, nu păţiseră nimic.
Individul a fost dus de poliţiştii la audieri. Ulterior, el a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.
Acuzat de agresiune sexuală, bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile. Judecătorii gălăţeni au admis propunerea. Bărbatul a ajuns după gratii şi va fi supus, cel mai probabil, şi unei expertize psihiatrice.

 

Articolul precedentPărinți amendați după ce le-au dispărut copiii din parc
Articolul următorIntervenţie în forţă pentru prinderea unor hoţi de lemne