CSU Belor Galaţi, a şasea înfrângere la zero, în prima ligă feminină de volei

CSU Belor Galaţi a suferit, joi seară, cea de-a şasea înfrângere la zero, în actuala ediţie a primei ligi feminine de volei.

Formaţia gălăţeană este total depăşită de nivelul Diviziei A1, fiind pe ultimul loc în clasament, la mare distanţă de echipele din faţa sa. CSU Belor a câştigat un singur set în cele şapte partide disputate până acum, în celelalte şase jocuri cedând cu 3-0.

În partida de joi de la Cluj-Napoca, gălăţencele au fost o pradă uşoară pentru gazde, chiar dacă acestea nu se află printre grupările puternice ale campionatului. În final, „U” Cluj s-a impus cu 3-0 (25-19, 25-13, 25-10), după 69 de minute de joc.

Pentru formaţia pregătită de Ileana Berdilă au punctat: Selimovici 10, Ana Maria Berdilă 8, Andrievskaia 6, Barakova 5, Şuşlova 2 şi Wilson Paige 1.

În clasament, CSU Belor are zero puncte şi ocupă locul 9, neretrogradabil, în condiţiile în care două echipe s-au retras, iar una a fost exclusă.

În etapa a IX-a, ultima care se va disputa în acest an, gălăţencele vor juca, pe teren propriu, cu Agroland Timişoara, pe 15 decembrie.

Articolul precedentLiceul Auto va fi reabilitat cu o investiţie de 1,7 milioane de euro
Articolul următorGălăţean condamnat la 13 ani de închisoare după ce şi-a omorât tatăl în bătaie