CSM Arcada Galați a încheiat rapid socotelile în meciul din Sala de Sport ”Dumitru Bernicu” din Suceava, în jocul cu nou promovata CSM Suceava. Formația gălățeană s-a impus în minimum de seturi în jocul cu sucevenii, scor 3-0.

După ce s-au impus cu 25-19 în setul inaugural (8-7, 16-11, 21-17), campioana și-a adjudecat setul secund cu scorul 25-17 (8-7, 16-11, 21-14), iar setul trei a fost câștigat de CSM Arcada cu scorul 25-16 (8-4, 16-8)

Suceveanul Alexandru Rață, fost jucător chiar la CSM Suceava, adversara de azi a campionilor, a fost cel m ai bun jucător al meciului cu 13 puncte realizate. Ceilalți marcatori ai campionilor au fost: Andrei Mihalescu 11p, Kristaps Smits 7p, Andrei Butnaru 6p, Marian Bala 5p, Daniel Malescha 4p, Vasile Talpă 3p, Tudor Magdaș 2p, Marin Lescov și Akhrorjon Sobirov câte un punct.

CSM Arcada este pe locul trei în clasamentul la zi din Divizia A1 cu 17 puncte din 7 jocuri, un punct mai puțin decât Dinamo și SCM Craiova cele două echipe din față, formații ce se vor întâlni sâmbătă în meci direct.

În competiția internă CSM Arcada va juca următorul meci în jurul datei de 3 decembrie, la Galați, cu U Cluj-Napoca. CSM Arcada va juca miercuri, 30 noiembrie, manșa tur din faza optimilor de finală din Cupa CEV, în Finlanda, cu cei de la Savo Volley Kuopio.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentUnited Galați și-a încheiat parcursul în UEFA Futsal Champions League cu o înfrângere în fața belcienilor de la Anderlecht
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET