Campioana României la volei masculin a început sezonul cu o victorie

Campioana României la volei masculin, CSM Arcada Galaţi, a început sezonul 2019-2020 cu o victorie, în faţa formaţiei SCM Gloria Buzău.

Meciul disputat sâmbătă seara în Sala Sporturilor „Dunărea” a fost câştigat de gazde cu scorul de 3-1 (21-25, 25-21, 15-18, 25-19). După un început mai greoi, gălăţenii au pus stăpânire pe joc şi nu au mai avut mari probleme până la final. Întâlnirea din această primă etapă a Diviziei A1 de volei masculin a durat 101 minute.

Jucătorul cu cele mai multe realizări din echipa lui Sergiu Stancu a fost olandezul Niels Klapwijk, autor a nu mai puţin de 28 de puncte. Au mai avut realizări importante: Marian Bala – 14, Julien Bissette – 13 şi Miloș Terzici – 11. Celelalte puncte ale gălăţenilor au fost reuşite de: Krasimir Georgiev – 5, Jose Manuel Carrasco – 1 şi Vasile Talpă – 1.

În acestă primă rundă a noii ediţii de campionat, toate favoritele s-au impus la scoruri de trei puncte. În etapa următoare, pe 18 octombrie, Arcada va primi replica formaţiei SCM „U” Craiova, una dintre echipele cu pretenţii şi în acest sezon.