Campioana României la volei masculin a început sezonul cu o victorie

Campioana României la volei masculin, CSM Arcada Galaţi, a început sezonul 2019-2020 cu o victorie, în faţa formaţiei SCM Gloria Buzău.

Meciul disputat sâmbătă seara în Sala Sporturilor „Dunărea” a fost câştigat de gazde cu scorul de 3-1 (21-25, 25-21, 15-18, 25-19). După un început mai greoi, gălăţenii au pus stăpânire pe joc şi nu au mai avut mari probleme până la final. Întâlnirea din această primă etapă a Diviziei A1 de volei masculin a durat 101 minute.

Jucătorul cu cele mai multe realizări din echipa lui Sergiu Stancu a fost olandezul Niels Klapwijk, autor a nu mai puţin de 28 de puncte. Au mai avut realizări importante: Marian Bala – 14, Julien Bissette – 13 şi Miloș Terzici – 11. Celelalte puncte ale gălăţenilor au fost reuşite de: Krasimir Georgiev – 5, Jose Manuel Carrasco – 1 şi Vasile Talpă – 1.

În acestă primă rundă a noii ediţii de campionat, toate favoritele s-au impus la scoruri de trei puncte. În etapa următoare, pe 18 octombrie, Arcada va primi replica formaţiei SCM „U” Craiova, una dintre echipele cu pretenţii şi în acest sezon.

Articolul precedentFotbaliştii de la Universitatea Galați, la prima victorie în acest sezon
Articolul următorUnited a oferit un recital de futsal în meciul cu Odorhei