Astăzi, în jurul orei 12, un șofer aflat în trafic a surprins cu camera video aflată la bordul autoturismului o autospecială de poliţie în timp ce rula pe contrasens, la intrarea în Tecuci. Cel care a postat imaginile spune că autospeciala poliției nu avea semnalele acustice sau luminoase în funcţiune, în imagini observându-se semnalizarea intenţiei de a vira la stânga.

”Având în vedere imaginile postate în mediul on-line, pe un site de socializare, imagini în care apare o autospecială a poliției circulând pe contrasens, Compartimentul Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Galați, este abilitat să comunice următoarele:
În urma verificărilor efectuate, a fost identificat polițistul care, în data de 6 martie a.c., a condus autospeciala în cauză, pe D. N. 581, la ieșirea din municipiul Tecuci.
Acesta a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor art. 101 alin. (3), lit. d) din O.U.G. 195/2002, fiindu-i, totodată,  reținut permisul de conducere, în vedere suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile.” se menționează în comunicatul de presă transmis de IPJ Galați

Șoferul autospecialei a fost sancționat contravențional cu „avertisment”.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentMandate de executare puse în aplicare de polițiști
Articolul următorGălățean, cercetat pentru înșelăciune de polițiștii din Sălaj! Ce i-a promis unui bărbat din Șimleu Silvaniei