UPDATE: Potrivit poliţiştilor, şoferul vinovat de producerea accidentului are 34 de ani, din Galaţi, şi s-a prezentat şi el, ulterior, la spital, numărul victimelor urcând la cinci.  Şoferul primului autoturism, care a vrut să facă stânga, are 36 de ani şi este din Brăila. Conducătorul auto care venea din sens opus, dinspre Galaţi, are 39 de ani şi este tot din Brăila. Victimele sunt şoferul vinovat, de 34 de ani, din Galaţi, şoferul, de 39 de ani, al celui de-al treilea autoturism şi trei pasageri din al treilea auto, cu vârste de 7, 16 şi 39 de ani, toţi din Brăila, transportaţi la spital. Şoferii au fost testaţi, rezultând, potrivit informaţiilor oferite de poliţie, că nu băuseră alcool. Şoferului vinovat i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ştirea iniţială: Un accident în care au fost implicate trei maşini şi din care au rezultat patru victime a avut loc recent pe DN 22B, pe sensul de mers dinspre Brăila spre Galaţi. Cele trei maşini au fost avariate, iar din accident au rezultat, se pare, patru victime. 

Din primele date, se pare că un autoturism care circula pe DN 22B, dinspre Brăila către Galati, a oprit pentru a vira la stânga.

În acel moment, un alt vehicul, care circula în spatele său şi care nu  păstrase distanţa corespunzătoare în mers, l-a lovit pe primul în partea laterală stângă. Apoi, a intrat în coliziune şi cu un al treilea vehicul, care circula din sens opus.

În urma impactului, au rezultat patru victime, dintre care trei adulţi şi un copil. Aceştia au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Foto: GSG

Articolul precedent11 ani de închisoare pentru un tânăr din Galaţi care a ucis un om al străzii
Articolul următorAccident mortal la ieşirea din localitatea brăileană Ianca