Voleibalistele de la CSU Belor Galaţi, înfrângere fără drept de apel

CSM Bucureşti s-a impus cu 3-0 (25-15, 25-16, 25-8), în mai puţin de o oră de joc

Voleibalistele de la CSU Belor Galaţi au suferit o înfrângere fără drept de apel, în etapa a VII-a a Diviziei A1, în faţa formaţiei CSM Bucureşti.

Plecată fără nicio şansă în faţa unei adversare care luptă pentru titlu, echipa gălăţeană a „confirmat” şi a pierdut rapid. Bucureştencele s-au impus cu scorul de 3-0 (25-15, 25-16, 25-8), în mai puţin de o oră de joc.

În clasament, CSU Belor Galaţi ocupă ultimul loc – 9, cu zero puncte, setaveraj 1-18. Trebuie precizat că echipele modeste ale campionatului, aflate pe locurile 6-8, au toate câte două victorii. În această ediţie de campionat nu va retrograda însă nimeni, datorită retragerilor şi excluderilor.

În etapa următoare, a VIII-a, echipa gălăţeană va juca, în deplasare, la „U” Cluj-Napoca, pe 6 decembrie. Clujencele ocupă locul 7, cu 6 puncte, setaveraj 6-12.

Deşi a făcut numeroase transferuri în vară, echipa pregătită de Ileana Berdilă nu face faţă primei divizii. Dacă nici în pauza de iarnă nu se va reuşi alcătuirea unui lot cu adevărat competitiv, gălăţencelor nu le rămâne decât să se facă de râs încă un an şi jumătate.

Articolul precedentPeste 5.000 de gălățeni au participat la sărbătorirea Zilei Naționale
Articolul următorMilitarii gălăţeni au sosit la Alba-Iulia şi au încheiat Maratonul Unirii