Tâlharul care a bătut crunt un vârstnic a fost prins şi arestat preventiv, pentru 30 de zile, după decizia de astăzi a Judecătoriei Galaţi.

Bărbatul căutat pentru atacul asupra unui vârstnic în scare unui bloc din Mazepa, pe numele său Marcel Tabac, a fost prins de poliţişti în cursul după-amiezii de ieri. În această dimineaţă, el a fost prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă. În urma deciziei magistraţilor, Judecătoria Galați a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. El a fost deja încarcerat în arestul IPJ Galați.

Marcel Tabac a fost depistat de polițiștii Secției 2, care au primit o informație că bărbatul căutat s-ar fi ascuns într-o clădire dezafectată din Țiglina 1.

Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, individul nu s-a opus când poliţiştii l-au încătușat și reținut pentru a fi dus la centrul IPJ Galați.

După decizia judecătorilor, tâlharul a spus că îi pare rău şi că a cheltuit banii furaţi prin violenţă.

„Îmi pare foarte rău. Da, l-am urmărit, știam că are bani. M-am ascuns în toată perioada asta. Nu m-am predat, că nu am știut care-i treaba. Am știut ce am făcut, ştiu că este în spital bărbatul. Îmi pare rău, dar aveam și eu nevoie de bani să plec în străinătate, nu am buletin, nu am acte. Regret sincer ce am făcut, dar asta e. Am muncit, uitați-vă la mâinile mele, dar degeaba. Banii i-am cheltuit, am dat de pomană, am mai dat la amărâți…”, a spus Tabac.

Articolul precedentRomâncă prinsă la volanul unui autoturism radiat din circulație în Olanda
Articolul următorBărbat găsit mort şi dezbrăcat, atârnând de gardul unei biserici