Tâlharul din scara blocului, care este bănuit a fi comis atacul asupra unui vârstnic, pe 14 ianuarie, a fost identificat şi căutat de poliţişti. 

Potrivit unui comunicat, polițiștii gălățeni caută un bărbat de 36 ani, din municipiul Galați, bănuit că, în ziua de 14 ianuarie, ar fi comis o tâlhărie, în scara unui bloc din localitate.

Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgență – 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Pe 14 ianuarie a.c., în jurul orei 11,00, un bărbat de 75 ani, din municipiul Galați, a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie. El a fost atacat de o persoană necunoscută, în scara blocului unde locuiește și deposedat, prin violență, de suma de 500 euro și un telefon mobil.

Cel bănuit a fi comis fapta se sustrage cercetărilor

La scurt timp după comiterea faptei, polițiștii au identificat prezumtivul agresor, în persoana unui bărbat de 36 ani, din municipiul Galați, care, în prezent, se sustrage cercetărilor.

Acesta are 1,75m înălţime, cântăreşte 69 kg, are o constituție atletică, păr șaten, drept, des, barbă, nu are alte semne particulare.

 

Articolul precedentPrima înfrângere în timpul regulamentar pentru hocheiştii CSM Galaţi
Articolul următorBăut şi fără permis, a rănit un om şi a fugit de la locul faptei