Formaţia gălăţeană United a pierdut Supercupa României la futsal, cu scorul de 4-3 (2-1), în faţa rivalilor de la Informatica Timişoara, într-o partidă disputată, sâmbătă după-amiază, în Sala Sporturilor „Radu Voina” din Sighişoara.

United a ratat astfel încă o şansă de a cuceri un trofeu intern, după ce, în ultimele sezoane, a pierdut două finale de campionat şi una de Cupa României.

În meciul de la Sighişoara, scorul a fost deschis de bănăţeni, prin Araujo, cu şase minute înainte de finalul primei reprize. Mimi Stoica a dublat avantajul Informaticii, două minute mai târziu, după o gafă uriaşă a defensivei gălăţene. Cu cinci secunde înainte de finalul primei părţi, una dintre noile achiziţii ale gălăţenilor, portughezul Côco, s-a aflat pe traiectoria mingii şutate de Laşcu şi a redus din diferenţă.

După reluare, timişorenii şi-au mărit din nou avantajul, prin acelaşi Mimi Stoica, internaţional transferat în această vară de Informatica. Gălăţenii s-au apropiat din nou la un sigur gol, după un contraatac al lui Andrei Crăciun, finalizat de Côco, din marginea careului. A urmat egalarea, la un atac purtat pe partea stângă de Laşcu, internaţionalul moldovean a pasat în centru, Crăciun a reluat în bară, iar Laşcu, pe fază, a trimis în poarta goală mingea revenită în teren.

Scorul egal nu a durat decât câteva secunde, pentru că, la faza imediat următoare, noul venit Ovsianikov s-a înşurubat prin apărarea celor de la United şi a înscris pentru 4-3. Finalul s-a jucat cu echipa gălăţeană fără portar, pentru a beneficia de un om în plus, însă Timişoara s-a apărat foarte bine şi şi-a păstrat avantajul de un gol.

United (antrenor Florin Ignat) a folosit în meciul de la Sighişoara următorii jucători: Păduraru – Cojoc, Burdujel, Lașcu, Cireș, Nuno Coco, Rafinha, Borges, Crăciun, Tudose, Petică. A absentat portarul titular, Wellington Da Silva „Nene”, indisponibil după o operaţie la genunchi, a cărui lipsă s-a simţit în momentele cruciale ale disputei.
Articolul precedentMesaj anti-PSD scris pe o insulă apărută din Dunăre în dreptul Galaţiului
Articolul următorSporting Lieşti, lider în Seria I, după prima etapă a Ligii a III-a