Un autobuz al companiei publice de transport local Transurb a luat foc, duminică seara, în Bariera Traian, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit.

Din fericire, în momentul izbucnirii incendiului, autobuzul se retrăgea de pe traseu, astfel că nu avea călători la bord. Şoferul autobuzului a reuşit să scoată vehiculul din trafic şi apoi să iasă singur din maşină, fără să fie rănit.

Incendiul a fost anunţat de trecători la numărul unic de urgenţă 112, iar pompierii au sosit rapid în ajutor două autospeciale de stingere cu apă și spumă. În momentul în care echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au ajuns la fața locului, flăcările se manifestau violent la partea din spate a autobuzului.

„S-a intervenit cu două echipaje. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 20 de minute, fără ca flăcările să afecteze alte mașini. Cel mai probabil, autobuzul a luat foc din cauza unui scurtcircuit. Cauza exactă a producerii incendiului va fi stabilită în urma cercetărilor pe care le vom face”, a declarat lt. col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Articolul precedentTârgul de Toamnă 2019 se va desfăşura în perioada 20-22 septembrie
Articolul următorIKEA a preluat trei parcuri eoliene din judeţul Galaţi